Top Guidelines Of بیماری زونا چگونه ایجاد می شود
Top Guidelines Of بیماری زونا چگونه ایجاد می شود
Blog Article
زیگموند فروید (۱۹۳۹–۱۸۵۶) پدر روانکاوی، اختلال پارانویا را خاص روشنفکران میداند و میگوید: «بیماران پارانویا که عموماً افراد مجرد و از زمره روشنفکراناند، از شک و بدگمانی خود رنج میبرند، از دشمنان خیالی وحشت دارند و برای مبارزه با آنان، تلاش و وسایل بکر و بدیعی ابداع میکنند.»[۱۴] ناگفته پیداست این مفهوم فروید را نمیتوان به تمام گروه روشنفکری تعمیم داد و از طرف دیگر نیز نمیتوان مصادیق بارز رفتار پارانوئیدی را در کثیری از روشنفکران و سردمداران افکار بلند بشری نادیده گرفت. نمونهای از افراد متفکّر که به این بیماری دچار بودهاند میتوان به آیزاک نیوتن، فیزیکدان و ریاضیدان سرشناس بریتانیایی اشاره کرد. اینجاست که با صرف نظر از مفهوم «بیماری» که به نوعی اختلال روانی آن هم به تنها تعداد کمی از افراد جوامع اشاره دارد، میتوان با تعدیل این مهم، آن را به تمامی افراد بشری تعمیم داد و آن را امر طبیعی دانست، چرا که سوءظن در حد کوچکی لازمه تعامل و تصمیمگیری درست است.
از این پس می توانید با استفاده از سامانه رسا در منزل تست کرونا دهید!
این افراد اگر نگران علائم مرتبط با افسردگی هستند، باید هر چه زودتر به پزشک مراجعه کنند.
شاید فروید به این دلیل پارانویا را دربارهٔ روشنفکران مطرح میکند که روشنفکران افرادی هستند که قدم به مناطق ممنوعه میگذارند، به مطلق تردید دارند، به مقدسات حملهور میشوند، از تابوها عبور میکنند، علیه حکومت میشورند، جانب بیماری زونا ویکی پدیا محرومان و رنجدیدگان را میگیرند و نه تنها از برخورداران قدرت و ثروت طرفداری نمیکنند، بلکه استبداد و دیکتاتوری را به چالش میخوانند که بازخورد این امر سبب شکلگیری «توهم توطئه» در آنان میشود و برای خنثی کردن توطئههای دشمن فرضی به واکنشهای پارانوئیدی پناه میبرند تا از این مجرا امنیت روانی خود را بازیابند.
نوشیدنیهای الکلی: الکل این پتانسیل را دارد که تقریبا تمام جنبههای سلامتی شما، از جمله سیستم ایمنی بدنتان را مختل کند.
زونا میتواند باعث درد شدید شود، بنابراین ممکن است پزشک موارد زیر را هم تجویز کند:
بیماری زونا چیست؛ علائم، عوارض، روشهای درمان و پیشگیری
زونا فقط در افرادی رخ میدهد که قبلاً در معرض ویروس واریسلا زوستر (آبله مرغان) قرار داشته اند. عوامل خطر برای ایجاد زونا شامل موارد زیر است:
۴دیدگاه امیل کریپلین، روانپزشک آلمانی، دربارهٔ پارانویا
احتمال بیشتری وجود دارد که فرد بعد از سن ۴۰ سالگی دچار زونا شود و این خطر با افزایش سن ادامه پیدا کند.
پارانوئید اسکیزوفرنی یا اسکیزوفرنی پارانوئید یکی از شایعترین انواع بیماری اسکیزوفرنی است که فرد دارای توهمات شنیداری و دیداری در مورد خیانت است. درواقع این افراد دائما احساس میکنند که همسر، خانواده و دوستانشان به آنها خیانت میکنند و در توهمات خود این موضوع را احساس میکنند.
همچنین ممکن است یک آزمایش خون برای پیدا کردن آنتیبادیها انجام دهد تا مشخص شود که آیا تا به حال در معرض ویروس قرار گرفتهاید یا خیر.
همچنین تصور میشود عوامل استرسزا و عوامل روانی احتمالاً در ایجاد زونا نقش عمدهای را دارند و شاید این عارضه نتیجه اثرات زیان بار استرس بر سیستم ایمنی و سلامتی فرد باشد.
بسیاری از حکام مستبد، به پارانویا مبتلا بودهاند. برای مثال استالین نمونه بارزی از شخص پارانویا بودهاست. با اینکه استالین دائماً دچار توهم توطئه علیه خودش بود، این مورد میتواند سؤال خوبی را به وجود بیاورد. استالین، در واقع دشمنان زیاد داشت اما در عین حال دچار توهم توطئه هم بود و فکر میکرد اطرافیانش دائماً مشغول دسیسه چینی علیه او هستند.